jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Žene pirati 18. i 19. stoljeća

Autor: Tenush

uvodDonosimo vam zadnji članak iz naše serije o ženama piratima. Pročitajte što se događalo s piratstvom u 18. i 19. stoljeću te koje su žene obilježile to doba svojom hrabrošću, ali i okrutnošću.

Opširnije...

Žene pirati od 16. do 18. stoljeća

Autor: Tenush

uvodOvaj put donosimo vam priče o damama koje su bile strah i trepet na moru od 16. do 18. stoljeća. Neke od njih, poput Grace O'Malley, bile su uistinu vrijedne divljenja. Uživajte i na ovom putovanju kroz stoljeća ženskog piratstva.

Opširnije...

Žene pirati do 16. stoljeća

Autor: Tenush

flaguvod

Slijedeća tri petka pratite žene pirate morima svjetske povijesti. Pročitajte koja žena prva otvara ovaj niz, što su muški pirati mislili o svojim kolegicama i njihovom prisustvu na brodu i zbog čega su zapravo žene odabirale taj opasni i okrutni način života.

Opširnije...

Iz kategorije

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona