Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Žene pirati 18. i 19. stoljeća

Autor: Tenush

uvodDonosimo vam zadnji članak iz naše serije o ženama piratima. Pročitajte što se događalo s piratstvom u 18. i 19. stoljeću te koje su žene obilježile to doba svojom hrabrošću, ali i okrutnošću.

Opširnije...

Žene pirati od 16. do 18. stoljeća

Autor: Tenush

uvodOvaj put donosimo vam priče o damama koje su bile strah i trepet na moru od 16. do 18. stoljeća. Neke od njih, poput Grace O'Malley, bile su uistinu vrijedne divljenja. Uživajte i na ovom putovanju kroz stoljeća ženskog piratstva.

Opširnije...

Žene pirati do 16. stoljeća

Autor: Tenush

flaguvod

Slijedeća tri petka pratite žene pirate morima svjetske povijesti. Pročitajte koja žena prva otvara ovaj niz, što su muški pirati mislili o svojim kolegicama i njihovom prisustvu na brodu i zbog čega su zapravo žene odabirale taj opasni i okrutni način života.

Opširnije...

Iz kategorije

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona