kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Marketing

Autor: ns1

ŠTO je to fantasy-hr.com?
Fantasy Hrvatska je domaći sf-fantasy portal koji je nastao od ljubitelja za ljubitelje. U svoje tri godine postojanja postao je centralno mjesto ne samo za razmjenu informacija preko portala već i za druženje preko Eydis foruma koji je integriran u portal

KOLIKO posjeta ima?
Portal ima oko 14.000 posjeta i preko 36.000 učitavanja stranica mjesečno prema Gemiusu. Populacija koja posjećuje portal je najviše u razdoblju od 12-30 godina, obrazovana i intelektualna (srednjoškolci i studenti).

Gemius
gemius.jpg

Napomene:
*Kako bi se sačuvala kvaliteta Portala sponzorirani članci moraju biti napisani tematski, dakle moraju imati fantasy ili SF elemente, motive i/ili priču! Naše uredništvo stoji na raspolaganju kao pomoć pri kreiranju takvih članaka. Ovo je promotivna akcija i traje dok na ovim stranicama ne bude navedeno drugačije.


TKO bi se trebao oglašavati?
Portal "Fantasy Hrvatska" je savršeno mjesto za oglašavanje:
• hrane i pića: piva, grickalica, sokova, suhomesnatih proizvoda, slatkiša i slastica
• odjeće i obuće
• audio i video tehnike: muzike, filmova, računalnih igara
• informatičke tehnologije
• automobilske industrije
• telekomunikacijske tehnologije
• izdavaštva: knjiga, beletristike, romana, časopisa
• igraće industrije: sve vrste društvenih igara
• borilačkih vještina i sportova


Najveću korist imaju tvrtke koje se bave jednim od navedenih segmenata unutar fantasy ili sf kategorije.
Svi ostali koji smatraju kako je njihova ciljana populacija u razdoblju od 12-30 godina, obrazovana i intelektualna.

 

STRUKTURA POSJETITELJA

Početkom 2008. godine smo proveli anketu među posjetiteljima na portalu i kroz 12 pitanja na koja su odgovorili smo kreirali Strukturu posjetitelja koju možete downloadati (desnim klik i "Save target as...") ili pregledati ovdje.

CIJENE I OBLICI OGLAŠAVANJA (ponuda)

Na portalu nudimo razne oblike oglašavanje sve prema preporučenim IAB standardima. Isto tako imamo mogućnost pozicioniranja vaših oglasa u vama željenim kategorijama, kao i veliku paletu popusta.
Novost je POPUST PORTALA koji trenutno iznosi 40% fiksno na osnovnu cijenu za sve oblike oglašavanja, a na novu cijenu se dodaju još dodatni popusti (avans, mjesečno oglašavanje...).
Za detaljniji uvid molimo vas da pogledate našu ponudu te da nas kontaktirate radi kreiranja vaše kampanje na našem portalu.
Referent za kontak jest:
Ivan Gutschy
info(at)fantasy-hr.com
098-9093-527

 

UVJETI OGLAŠAVANJA NA PORTALU FANTASY HRVATSKA

O OGLASU

1. Naručitelj oglasa snosi potpunu odgovornost za istinitost podataka i sadržaj svojeg oglasa koji se prikazuje na portalu fantasy-hr.com.
2. Naručitelj oglasa jamči da su dostavljeni oglasni materijali njegovo vlasništvo i/ili da ih ima pravo koristiti u oglasne svrhe. U suprotnom snosi punu odgovornost.
3. Naručitelj oglasa jamči kako njegov oglas ne sadrži zakonom zabranjen sadržaj, niti da njegov sadržaj ne vrijeđa ljudsko dostojanstvo, na bilo koji način ne nanosi fizičku, psihičku, duševnu, ili bilo koji drugi oblik, boli ili štete bilo kojem ljudskom biću. U suprotnom preuzima potpunu odgovornost.
4. Oglas ne smije:
- koristiti hitru stroboskopsku animaciju
- koristiti zavaravujeće elemente sučelja poput lažnih gumba „zatvori“, „nastavi“ i sl.
5. Naručitelj oglasa na svoje materijale ne može stavljati bilo kakve oznake (reklame, logotipove i sl) drugih osoba.
6. Zakupljeni oglasni prostor Naručitelj ne može ustupiti na korištenje trećim osobama.

NARUDŽBA

7. Naručitelj oglasa mora poslati upit najmanje tjedan dana (7 radnih dana) prije željenog roka oglašavanja.
8. Naručitelj šalje materijale e-mail poštom nakasnije 4 dana prije početka objavljivanja.
9. Oglasni materijal mora biti točnih dimenzija koje su objavljene na stranicama portala.
10. Rok za uplatu iznosi tjedan dana nakon objave oglasa, odnosno prema predračunu kojeg će dobiti od Izvršitelja prije objave oglasa. U slučaju kašnjenja Naručitelju će se obračunati zakonske zatezne kamate.

REKLAMACIJA

11. Reklamacije na objavljeni oglas se prihvaćaju isključivo putem e-maila i to 96h nakon objave oglasa nakon čega će biti razmotrene. Ukoliko se pokaže kako je reklamacija opravdana Naručitelju oglasa će biti produženo vrijeme trajanja oglasa jednako vremenu za koje je oglasni prostor zakupljen. Reklamacija neće biti uvažena ukoliko je došlo do pogreške zbog objektivnih ograničenja medija ili krive pripreme oglasa.

OSTALO

12. Portal „fantasy-hr.com“ zadržava pravo izmjene ovih pravila u bilo kojem trenutku bez pravovremenog obavješćivanja oglašivača. Ovi uvjeti, kao i njihove izmjene, stupaju na snagu od trenutka objave na portalu www.fantasy-hr.com.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona