jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Fantastična Istra u Booksi

Autor: sabriel

Davor-SisovicU sklopu tribina SF-a u zagrebačkoj Booksi, u utorak 6. ožujka u 19 sati u suradnji s udrugom SFera održat će se tribina Fantastična Istra sa gostom - novinarom, urednikom i književnim promotorom Davorom Šišovićem.

Povodom skorašnjeg održavanja Istrakona, voditelj tribine, autor i urednik časopisa Ubiq  Aleksandar Žiljak, ugostit će Istranina Davora Šišovića - "najtvrdokornijeg hrvatskog promotora znanstvene fantastike", kako piše u objavi za medije, prema kojemu je Istra fantastično srce Hrvatske.

Najavljene su brojne zanimljive teme razgovora, na kojima možete saznati kako su nastali "Dani Julesa Verna" u Pazinu, Istrakon, Festival fantastične književnosti, kako je otkriven prvi europski vampir Jure Grando, o poznatim gostima ovogodišnjeg Istrakona i drugim zanimljivostima.  

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona