godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Siječanjska izdanja Knjige dostupne svima

nocni-lov250

U siječnju se možete zabaviti novim romanima iz Znanja, vampirskim Noćnim lovom J.R. Ward te povijesnim romanom Dragulj Indije Thalasse Ali.

Noćni lov prva je knjiga serijala Bratstvo crnog bodeža autorice J.R.Ward (pravim imenom Jessica Rowley Pell Bird – pod imenom Jessica Bird piše romantične romane, a kao J.R.Ward piše u paranormal romance žanru). Svaki od nastavaka serijala govorio o jednom od članova bratstva, a do sada ih je objavljeno čak devet. 

Radnja ovog romana govori o Warthu - najbitnijem članu bratstva, jedinom preostalom čistokrvnom vampiru poznatom kao Slijepi kralj. Kako je vođa bratstva ubijen, Warthova je dužnost zauzeti njegovo mjesto u svijetu vampira, ali i pomoći njegovoj kćeri u Preobražaju. Kada Beth Randall novinarski poziv dovede na trag priče o ubojstvu u eksploziji auto-bombe, ona ni ne sluti kako će joj se život vrlo brzo u potpunosti promijeniti. 

dragulj-indije250Prvo poglavlje možete pročitati na ovaj klik miša, a autoričina službena stranica je ovdje

Dragulj Indije, prvi dio trilogije o viktorijanskoj Indiji, priča je o dvadesetogodišnjoj Mariani Givens poslanoj u Indiju kako bi pronašla prikladnog muža. Putuje kao prevoditeljica u pratnji britanskog generalnog guvernera lorda Aucklanda. Iako ne pronalazi muža, zaljubljuje se Indiju: slonove, prostranstvo i divljinu, okus egzotične hrane i tajanstvenog učitelja starosjedilačkih običaja i jezika. Lord Auckland mora stvoriti savez s maharadžom Ranjitom Singhom koji bi stavio Afganistan pod kontrolu Britanaca, ali dok on pregovara o ovom ključnom primirju, Mariana je uvučena u urotu oko djeteta Saboora za koje maharadža vjeruje da posjeduje posebne moći. 

Prvo poglavlje dostupno je na sljedećoj stranici, a pogledajte i službenu stranicu autorice.

 

 

 

 

 

 

 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona