Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Prvi broj Siriusa B izašao iz tiska!

Autor: sabriel

siriusb_1brojPrvi broj SF časopisa Sirus B, koji izdaje agencija Hangar 7, a isključivo je dostupan čitateljima preko pretplate, napokon je izašao iz tiska.

Kako su izdavači sami izjavili, Sirius B je "između starijeg brata Siriusa i sestre Future", te se nadaju da će novi i mali SF časopis (zasad broji 183 pretplatnika), nastaviti tradiciju pozanatog časopisa Siriusa (1976.-1989.) i Future (1992.-). 

U prvom broju, koji do ovog petka izlazi iz tiskare i kreće prema pretplatnicima, najavljene su nagrađivane priče Harlana Ellisona, Eugie Foster, Rachel Swirsky, Tima Pratta, Paola Bacigalupija i Erica Jamesa Stonea.

Časopis će inače objavljivati domaće i strane pripovjetke SF, fantasy i horor žanra, a tu se možete uključiti i kao suradnici.

Zasad su osigurana novčana sredstva za sljedećih 15 brojeva koji trebaju izaći u 2 godine (prvih 6 brojeva kao dvomjesečnik).

Ostaje samo za vidjeti u kojem će se smjeru i količini razvijati Sirius B, a mi se iskreno nadamo da će ostvariti svoje aspiracije. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona