godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Izašao treći roman trilogije "Prvi zakon"!

posljednji_argument250Algoritam je izdao i posljednji nastavak triologije „Prvi zakon“ - Posljednji argument kraljeva, nastavak uspješnih prethodnika: Krivnja oštrice i Prije njihova vješanja  engleskog autora Joea Abercrombiea.

U Posljednjem argumentu kraljeva Logenu predstoji možda posljednja bitka i susret sa starim prijateljima, kao i dušmanima, dok je Glokta zaposlen svojim uobičajenim poslovima - ucijenom i mučenjem, no ovaj put u službi spašavanja vlastitog života, a Jezal razmišlja o zamjeni ratnog života s mirnim postojanjem u zagrljaju žene. I dok svi imaju svoje osobne ratove, vlada opći kaos s kraljem na samrti, a sprema se borba za krunu i seljačka buna. Jedini način da se kaos zaustavi je kršenje Prvog zakona.

Joe Abercrombie je mladi pisac iz Engleske, koji je nakon studija psihologije, te karijere free lancer montažera napokon odlučio pisati romane, i isplatilo mu se. Uz triologiju “Prvi zakon”, najavio je još dvije samostalne knjige iz istog svijeta -“Best served cold” I “The heroes”.

O triologiji i piscu saznajte više na službenoj stranici, a ovdje možete pročitati prvo poglavlje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona