Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Izašao treći roman trilogije "Prvi zakon"!

posljednji_argument250Algoritam je izdao i posljednji nastavak triologije „Prvi zakon“ - Posljednji argument kraljeva, nastavak uspješnih prethodnika: Krivnja oštrice i Prije njihova vješanja  engleskog autora Joea Abercrombiea.

U Posljednjem argumentu kraljeva Logenu predstoji možda posljednja bitka i susret sa starim prijateljima, kao i dušmanima, dok je Glokta zaposlen svojim uobičajenim poslovima - ucijenom i mučenjem, no ovaj put u službi spašavanja vlastitog života, a Jezal razmišlja o zamjeni ratnog života s mirnim postojanjem u zagrljaju žene. I dok svi imaju svoje osobne ratove, vlada opći kaos s kraljem na samrti, a sprema se borba za krunu i seljačka buna. Jedini način da se kaos zaustavi je kršenje Prvog zakona.

Joe Abercrombie je mladi pisac iz Engleske, koji je nakon studija psihologije, te karijere free lancer montažera napokon odlučio pisati romane, i isplatilo mu se. Uz triologiju “Prvi zakon”, najavio je još dvije samostalne knjige iz istog svijeta -“Best served cold” I “The heroes”.

O triologiji i piscu saznajte više na službenoj stranici, a ovdje možete pročitati prvo poglavlje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona