Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi SF časopis - Sirius B

siriusb_250Priprema se prvi broj novog časopisa za znanstvenu fantastiku Sirius B, koji bi trebao izaći tijekom ljeta kao dvomjesečnik, a točan termin će biti objavljan naknadno.

 

Sirius B će objavljivati SF, fantasy i horor priče, novele, romane u nastavcima domaćih i stranih, suvremenih i klasičnih autora, te recenzije, kritičke osvrte i zanimljivosti iz svijeta fantastike.

Najavljeno je da će se u početu časopis distribuirati putem pretplate te ga neće biti moguće kupiti na drugim prodajnim mjestima. Planirani broj stranica je 168, a glavni urednik je Davorin Horak.

Agencija koja objavljuje Sirius B  - Hangar 7 - organizirala je prošlogodišnji doček Nove godine (2010.), pa kao zanimljivost možete saznati u izvještaju kako je prošao taj događaj.

Više informacija pročitajte na službenoj stranici Siriusa B

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona