Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Pjesma Leda i Vatre izlazi u stripu!

Autor: sabriel

martin_stripPopularni serijal američkog pisca Georga R.R. Martina - Pjesma Leda i Vatre - u proljeće izlazi u stripu, objavljeno je na Pat's Fantasy Hotlistu.

Naime, Bantam Books, izdavačka kuća unutar Random House Publishinga, objavila je vijest o otkupu prava za strip i grafički (crtani) roman prema Pjesmi Leda i Vatre.

Serijal će ilustrirati Tommy Patterson, a scenarist će biti Daniel Abraham. Obojica autora su priznati u svom području, Abraham kao pisac destaka romana i kratkih priča, a već je adaptirao Martinov Grozničavi san, također za crtani roman. Patterson je radio na stripu Farascape for Boom!Studio, Grimm Fairy Tales za Zescope Entertainment, a između ostaloga radi kao grafički dizajner.

Zanimljivo je da Bantam Books planira strip (kao mjesečno izdanje) i crtani roman plasirati u gotovo isto vrijeme kad i HBO kreće sa TV serijom Igra prijestolja (naziv prvog romana Pjesme Leda i Vatre), što će samo dodatno pridonijeti euforiji oko Martnovog napoznatijeg serijala. Pjesma Leda i Vatre tako će kao knjiga, stolna igra, TV serija odnijeti pobjedu na još jednom umjetničkom frontu - sedmoj umjetnosti stripu. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona