jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Alkemičar: tajne besmrtnog Nicholasa Flamela

Autor: sabriel

alkemicar.jpgU nakladi Algoritma i u prijevodu Marije Kostović, u knjižare je stigao novi roman Michaela Scotta - Alkemičar.

Što napraviti kada se legenda pokaže istinitom? Blizanci Josh i Sophie Newman našli su se usred jedne: Nicholas Flamel, najveći alkemičar 14. stoljeća je čini se još uvijek živ, a tajnu vječnoga života koju je otkrio za sebe želi zloglasni doktor Dee. Na žalost čovječanstva, doktor Dee ne namjerava podijeliti ovu tajnu s ostatkom ljudskog roda, već ga uništiti.

Michael Scott, kojeg Irish Times zove "kraljem fantasyja na ovim otocima", vrsni poznavatelj mitologije i fokloristike, napisao je "prije svega, čarobnu nesvakidašnju priču o hrabrosti i odanosti".

Ovaj roman za mlade tiskan je na 268 stranica, tvrdog uveza, a naslovna stranica preuzeta s originala djelo je Michaela Wagnera.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona