kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Worlds of Magic kickstarter

Autor: Exxar

Worlds of Magic pre-alpha prikaz

Wastelands Interactive, nezavisni poljski razvojni studio, započeli su Kickstarter kampanju za svoju nadolazeću 4X fantasy igru Worlds of Magic.

Worlds of Magic primarno je inspiriran kultnom Microproseovom igrom Master of Magic. Igrač odabire jednog od deset sorcerer lordova na raspolaganju (ili kreira vlastitog) i jednu od šest dostupnih rasa te kreće na pohod osvajanja planeova i privođenja kraju Rata uznesenja. Igra je podijeljena na dva glavna dijela - overland stratešku mapu kojom se putuje, napada protivnike, osvaja i utemeljuje gradove te na borbenu mapu koja služi taktičkom odigravanju sukoba. Sama pravila borbe temeljena su na D20 pen and paper sustavu, koji je po riječima autora izvrsna baza za ovakvu turn-based igru. Naravno, tu je i upravljanje gradovima i ekonomijom, treniranje vojske, istraživanje spellova te rješavanje diplomatskih problema. Ekipa iz Wastelandsa tako obećaje 80 različitih jedinica za borbu, 12 škola magije, čak 300 spellova, 7 planeova za istraživanje i osvajanje te 45 posebnih jedinica poput heroja, šampiona i titana.

Naravno, tu su i sada već uobičajene karakteristike većine videogame kickstartera, a to je izostanak DRM-a te portovi za različite platforme. Tako je primarna, Windows verzija igre planirana za siječanj 2014., dok će Mac, Linux i iOS verzije biti izdane kasnije ako se za njih kroz kampanju sakupi dovoljno sredstava. Kada smo se već dotakli same kampanje, njen inicijalni cilj je 30000 britanskih funti od kojih je u trenutku pisanja ove vijesti sakupljeno 7371, a sama kampanja trajat će još 25 dana.

Worlds of Magic pre-alpha prikaz

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona