Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Probavni trakt Torchlighta 2

Autor: Exxar

pet headcrab action

Runic Games su nakon dugog čekanja napokon otvorili utrobu Torchlighta 2 te je učinili dostupnu svima. GUTS, editor za Torchlight 2 u optjecaju je od ponedjeljka i to naravno potpuno besplatno.

Jedan od glavnih ciljeva dizajna Torchlighta 2 od samog početka bila je podrška modding zajednici te su Runic Games odavno najavili kako će nakon izdavanja same igre dostupnim učiniti i editor za nju. Taj dan je konačno došao iako su ga mnogi ipak očekivali ranije, no kašnjenje je u ovom slučaju možda i dobra stvar. Naime, trenutna verzija GUTSa unaprijeđena je i izglancana inačica alata kojeg su i sami runicovci koristili za izradu igre. Doslovno jedina stvar koju njime nije moguće činiti je izrada modela, tekstura i animacija - njih se ipak mora importirati, a sve ostalo je tu. Naravno, izvršena je integracija sa Steam Workshopom a olakšana je i prilagodba već izdanih modova.

Kako ne bi sve stalo na GUTSu, zajedno s njim izdan je i patch koji u igru uvodi nove netherrealm dungeone, nove monstere, novu opremu i naravno nove petove među kojima su ljama, panda pa i Half-Lifeov headcrab. Tako je, patch a ne DLC... svijet bi bio baš lijepo mjesto kada bi si i ostali developeri uzeli Runic za uzor.

nether006

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona