kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Original Sin kickstarter

Autor: Exxar

Pomalo iz vedra neba, Larian Studios otvorili su Kickstarter kampanju za svoj nadolazeći RPG Divinity: Original Sin.

Original Sin prvi put je javnosti otkriven prije devet mjeseci, a po trenutnim planovima trebao bi biti izdan krajem godine. Većina igre je već dovršena i po svemu što smo do sada znali ekipa iz Lariana namjeravala je prije ili kasnije otvoriti Kickstarter kampanju za neku od svojih igara, no nekako je bilo za očekivati kako će to biti potpuno nova igra s obzirom na to da je Original Sin već u potpunosti financiran njihovim vlastitim kapitalom i ulagačima.

No, kako bilo da bilo, Larianovci su ovaj kickstarter pokrenuli zato da Original Sin učine još boljom igrom. Kako kažu, već imaju dovoljno sredstava da igra bude dobra, no Kickstarteru su se okrenuli kako bi je mogli napraviti najboljom. Prihodi od ove kampanje tako će poslužiti da Larian zaposli dodatnu radnu snagu te da se što više poveća količina zanimljivih stvari za raditi u svijetu igre. To uključuje više mogućih rješenja za svaki quest, značajne posljedice za što više questova ovisne o učinjenim djelima, više questova i zagonetki, više dostupnih područja, više NPC-ova i monstera, itd. A ako se probije početni cilj od 400000 američkih dolara, na tapetu dolazi više customizacije likova, više party membera, više mogućnosti editora, više svačega.

Editor? Da, uz samu igru biti će isporučen isti onaj editor kojega koriste i Larianovci. World building, stvaranje opreme, likova, dijaloga i skriptiranje priče? Pfft, čas posla. Editor će biti integriran sa Steam Workshopom radi lakšeg dijeljenja kreacija ali ćete svoje kreacije moći distribuirati i drugim kanalima. Ovime je Original Sin zaista pozicioniran da bude jedan od najboljih i najdugovječnijih RPG-ova do sada, i nadamo se kako nas ekipa iz Lariana neće razočarati.

screenshot

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona