jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Prvi Grimrock 2 screenshot

Autor: Exxar

forest 1080p

Pred nekoliko sati na Almost Humanovom development blogu objavljen je prvi službeni screenshot njihove nadolazeće igre Legend of Grimrock 2.

Stvar koja odmah upada u oči jest činjenica da će se barem dio novog Grimrocka odvijati ne pod zemljom u uskim hodnicima već u otvorenom prostoru na površini. U kojem konkretno smjeru Legend of Grimrock 2 točno kroči, ekipa iz Almost Humana ne želi još otkriti, iako su nas prije nekoliko dana nemilosrdno vabili s dvije ideje od koje su odustali. Prva je naime bila Grimrogue iliti roguelike dungeon-crawling Grimrock, a druga je čini se bila nešto slično starim Might & Magic igrama smještena u Grimrockov setting. Nažalost, nisu bili zadovoljni određenim problemima s obje te ideje pa su krenuli u trećem smjeru za kojeg tvrde da su se definitivno odlučili. Kako će on točno izgledati, morat ćemo pričekati neki od nadolazećih postova na njihovom blogu (tile-based movement ipak ostaje, definitivno).

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona