jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Kud svi tu i mali... MOBA?

Autor: Exxar

Skoro pa nekoliko trenutaka jedni za drugima, DC/Warner/Turbine i Paradox najavili su MOBA igre (multiplayer online battle arena, npr. Defense of The Ancients ili League of Legends) smještene u svojim franšizama.

Prvo su DC i Warner najavili kako Turbine (poznati po svojim MMO-ima Asheron's Call, Dungeons & Dragons Online i The Lord of The Rings Online) razvija MOBA igru smještenu u DC-ov stripovski univerzum nazvanu Infinite Crisis. Igra bi trebala izaći najesen i naravno biti će free to play, a najavljeno je kako će njena tema biti (oni upoznati s DC-om to već vide iz naslova) kolizija različitih paralelnih svjetova iz DC multiverzuma. U najavi su naglašavali dinamičnu i napetu borbu, no trailer to baš i ne pokazuje:

Praktički istovremeno, iz Paradoxa je došla najava kako njihov novoostnovani interni studio Paradox North (kojeg sačinjavaju bivši zaposlenici DICE-a i Avalanche Studiosa) radi na Magicka MOBA-i imena Magicka: Wizard Wars. Igra predviđa borbe dvaju timova s po četiri člana, a glavni elementi Magicke, kombinacije elemenata koje sačinjavaju spellove te friendly fire, i ovdje imaju centralnu ulogu. Trailer pak prikazuje kako to izgleda u svijetu Magicke kada zima dolazi:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona