goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Dead State preorderi, Greenlight

Autor: Exxar

combat

Otvoreni su preorderi za zombie survival RPG Dead State, a igra je također uključena u Steamov Greenlight program.

Još jedan izdanak zombi manije koja hara zadnjih godina, Dead State smješten je na početak zombi apokalipse i konačno nije igra u kojoj nam je cilj spasiti svijet. Umjesto toga, trebat ćete si osigurati i utvrditi sklonište, okupiti povjerljivu ekipu jer u zajedništvu je snaga, upuštati se u potragu za hranom i ostalim potrepštinama, pregovarati (često kroz ciljnik puške) sa ostalim preživjelima, i naravno tamaniti najezdu živih mrtvaca. I sve to kroz izometrijsku perspektivu i dobru staru turn-based borbu. Yum yum. Ako želite uz igru dobiti Steam kod, morati ćete prvo glasati za nju na Greenlightu, a ako vam se do tamo trenutno ne da skoknuti, pogledajte o čemu se radi:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona