goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Prva ekspanzija za Star Trek Online

Autor: Exxar

header

Perfect World i Cryptic najavili su prvu ekspanziju za Star Trek Online, nazvanu Legacy of Romulus.

Kao što je i za očekivati, glavna novost koju Legacy of Romulus donosi je mogućnost igranja romulanaca. Ako se odlučite za tu opciju, imat ćete priliku vratiti staru slavu svojem posrnulom carstvu, a ako ne, moći ćete npr. igrati klingonca i bez da prije toga dosegnete 25. level sa federacijskim likom. U svakom slučaju, igranje romulanaca nikako nije jedina novost, pa su tu očekivane stvari poput novih svemirskih brodova, promjena u sustavu razvoja likova, poboljšanja u korisničkom sučelju itd. Za više informacija, posjetite službenu stranicu.

s1

s2

s3

s4

s5

s6

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona