Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Prva ekspanzija za Star Trek Online

Autor: Exxar

header

Perfect World i Cryptic najavili su prvu ekspanziju za Star Trek Online, nazvanu Legacy of Romulus.

Kao što je i za očekivati, glavna novost koju Legacy of Romulus donosi je mogućnost igranja romulanaca. Ako se odlučite za tu opciju, imat ćete priliku vratiti staru slavu svojem posrnulom carstvu, a ako ne, moći ćete npr. igrati klingonca i bez da prije toga dosegnete 25. level sa federacijskim likom. U svakom slučaju, igranje romulanaca nikako nije jedina novost, pa su tu očekivane stvari poput novih svemirskih brodova, promjena u sustavu razvoja likova, poboljšanja u korisničkom sučelju itd. Za više informacija, posjetite službenu stranicu.

s1

s2

s3

s4

s5

s6

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona