jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Nova The Dark Eye igra - Blackguards

Autor: Exxar

header

Njemački razvojni studio i izdavač Daedelic Entertainment najavili su kako će u trećem kvartalu ove godine izdati Blackguards, kombinaciju RPG-a i turn-based strategije smještenu u The Dark Eye setting.

Po najavama iz Daedelica, Blackguards je smještena u dijelu Aventurie (svijet The Dark Eyea) koji dosad nije bio predstavljen u igrama, a igrač poprima ulogu osuđenog ubojice koji putuje sa svojom bandom te će (iznenađenje!) spasiti svijet od mračne prijetnje. Fokus igre je razvoj likova (imat ćemo izbor od čak tri klase) i turn-based borba na taktičkim mapama koja se aktivira jednom kada naiđemo na nešto interesantno na makroskopskoj overland karti u stilu mnogih JRPG-ova(pa i nedavno najavljenog Shroud of the Avatara - kada krene, onda očito krene.

Daedelic je inače dosad već izdao jednu The Dark Eye igru, i to avanturu Chains of Satinav. Ovo im je prvi RPG odnosno TBS, a osim što se zapuštaju u nove žanrovske vode također se nadaju stvoriti i dosta mračniju igru nego na što su navikli. Kao i uvijek, živi bili pa vidjeli.

blackguards 01

blackguards 02

blackguards 03

blackguards-new 01

blackguards-new 02

blackguards-new 03

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona