Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Space Pirates & Zombies proširen

Autor: Exxar

spaz_bh

Space Pirates & Zombies, simpatični top-down space shooter u najboljoj maniri Elite ili Freelancera 19. ovog mjeseca dobiti će besplatnu ekspanziju.

Ona će u igru uvesti novu frakciju, Bounty Huntere koje možete unajmiti da vam pomažu ali koji će vas također loviti ako se zamjerite ostalim stanovnicima galaksije. Ekspanzija također uvodi izazove u obliku borbi u areni, te donosi desetak novih vrsta brodova.

Ako je ovo prvi put da čujete za Space Pirates & Zombies, znajte da se radi o single-player svemirskoj shooter/trading/exploring igri u kojoj upravljate vlastitom flotom brodova, nadograđujete ih i istražujete nove, surađujete ili ratujete sa različitim frakcijama, osvajate zvjezdane sustave ili ih pak branite od svemirskih zombija. Da, zombiji - infestirani svemirski brodovi i baze koji se razmnožavaju, inficiraju druge brodove, i kako vrijeme protječe postaju sve veća prijetnja. Da dobijete dojam kako cijela stvar izgleda, pogledajte beta trailer:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona