jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

DLC-ovi za Warhammer: Space Marine i Batman: Arkham City

Autor: Amarok

orkboss
DLC za Warhammer: Space Marine, šarmantnog imena Exterminatus, dolazi 25.10. na PC, PS3 i XBox 360. Bit će besplatan i dodavati co-op multiplayer opciju za četiri igrača, omogućujući vam da s prijateljima zaigrate kao jedna od tri klasa marinaca. Kad će postati dostupan, DLC će dolaziti s dva scenarija prepuna napucavanja orkova i sila Kaosa.

screenshot1

A prvog dana u jedanaestom mjesecu ove godine izlazi prvi DLC za Batman: Arkham City. Izdavač igre, Warner Bros., kaže kako će DLC uvesti Nightwinga kao lika s kojim će se moći prolaziti kroz nivoe. Naravno, imat će vlastite posebne sposobnosti i zgodne tehnološke điđe-miđe, a da vam ne bude dosadno prolaziti kroz iste stare nivoe, DLC će donijeti i dvije sasvim nove mape.

Izdavač je ujedno najavio i drugi DLC, koji će uvesti Robina, za 22. istog mjeseca.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona