jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Tjedni traileri 4

Autor: Exxar

U današnjim, četvrtim po redu Tjednim trailerima prenosimo vam gameplay video iz Warhammer 40,000: Space Marine, trailer koji prikazuje neka od oružja iz nadolazećeg id Softwareove pucačine Rage, i drugo.

Rage je postapokaliptični FPS kojega će id Software izdati u okrilju Bethesde, a GameTrailers.com objavili su foršpan koji prikazuje nekoliko oružja koja će biti dostupna u igri:

                    

 

Povodom 15. obljetnice izdavanja prvog Resident Evila, Capcom je u optjecaj pustio trailer koji prikazuje nekoliko nadolazećih naslova iz ove popularne franšize:

              

 

Nastavljamo u nešto, zapravo poprilično svjetlijem tonu prenošenjem launch trailera Spiral Knightsa, nedavno izašlog free to play MMO-a u Seginom okrilju:

          

 

Objavljen je još jedan u nizu promotivnih trailera za Portal 2:

    

 

Warner i DC su preko IGN-a objavili cinematic trailer za nadolazeću igru Green Lantern: Rise of The Manhunters koja će biti vezana uz također nadolazeći Green Lantern film. Igra se u prodaji očekuje paralelno sa dolaskom filma u kina i to za Xbox 360, PS3, Wii i DS:

 

Quest for Power trailer za Infamous 2 prikazuje neke nove moći koje će protagonistu biti na raspolaganju tijekom igre:

 

Novi trailer za Red Faction: Armageddon uglavnom prikazuje pozadinsku priču igre:

 

Četvrti po redu Hero Spotlight za Darkspore prikazje Meditrona, lika primarno namijenjenog za podršku koji je sposoban na razne načine manipulirati buffovima i debuffovima:

 

Objavljena su dva nova trailra za Duke Nukem Forever - prvi od njih je dev diary koji prikazuje razvoj Dukea od njegovih korjena do danas, dok drugi, "Duke Nukem Forever Babes Trailer" ne treba posebno opisivati:

 

U novom traileru za Kingdoms of Amalur: Reckoning može se vidjeti nekoliko scena borbe iz ovog nadolazećeg RPG-a:

 

I po običaju, šećer na kraju - dev diary za Warhammer 40,000: Space Marine koji prikazuje solidnu količinu scena iz igre:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona