jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Otkriven Kingdoms of Amalur: Reckoning

Autor: Mad Beard

screenshot_DungeonTrollBattle

Kingdoms of Amalur: Reckoning je akcijski orijentirani open-world RPG u stilu Obliviona sa pojednostavljenom borbom. Igru razvijaju Big Huge Games (ogranak 38 Studiosa) pod izdavačkim okriljem Electronic Artsa, a biti će izdana 2012. za PC, Xbox 360 i PS3.

Igrač na početku Reckoninga ne izabire klasu već se koristi takozvani Destiny System. Kako se dodjeljuju bodovi u tri skupine talenata - Might, Finesse i Sorcery, tako se otključavaju Destiny Cards, klase Amalura. U prijevodu, igrač može igrati što god želi. Na PAX Eastu je predstavljen 40-minutni demo u kojemu je prikazan prohod Well of Soulsa, početnog područja, kao i mnoge mogućnosti ratnika i čarobnjaka.

Fantasy svijet Kingdoms of Amalur u kojem se odvija Reckoning je poslužio i kao setting za nadolazeći MMO kodnog imena Project Copernicus od 38 Studiosa. Povijest i kulturu Amalura je stvorio R.A. Salvatore, a svijetu su život udahnuli Todd McFarlane i Ken Rolston, glavni dizajner Obliviona.

screenshot_BoggartAttack

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona