gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

Prve dvije minute Dragon Agea 2 i ostali traileri

Autor: Exxar

Na nedavno održanoj demonstraciji Dragon Agea 2 BioWare je dozvolio ekipi sa Joystiq.com da snime prve dvije minute animacija iz igre. Pogledajte ih zajedno sa drugim nedavno objavljenim trailerima.

                    

 

Izašao je novi cinematic trailer za nadolazeći online akcijski RPG Mytheon, sa Zeusom u glavnoj ulozi:

            

 

Kao i novi gameplay/cinematics trailer za Lego Star Wars III: The Clone Wars:

 

E.Y.E.: Divine Cybermancy je nadolazeći SF shooter nezavisnog Streum On Studia rađen u Source Engineu, a u ovom gameplay traileru možete vidjeti jedno od oružja u akciji:

 

 

Iz Obsidiana i Square Enixa dolazi Loyalty trailer za Dungeon Siege 3:

 

Total War: Shogun 2 izlazi 15.3. a dotad možete pogledati intro trailer:

 

Iz Bethesde i inXile Entertainmenta dolazi akcijska igra iz trećeg lica Hunted: The Demon's Forge:

 

Iz Sony Online Entertainmenta dolazi White Mana gameplay trailer za Magic: The Gathering Tactics:

 

I na kraju, pogledajte dvaa gameplay trailera za Infamous 2 koji prikazju "dobro" i "zlo" rješenje jednog te istog problema:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona