gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

Najavljeni release dateovi za Dungeon Siege 3, Back to The Future i Warhammer 40K MMO

Autor: Exxar

screenshot1_475

Dungeon Siege 3 u prodaji će biti dostupan 27. svibnja u Europi a 31. svibnja u Americi za Windows, PS3 i Xbox 360 platforme. Igrači će moći birati između četiri ponuđena heroja te se u pustolovinu po zemlji Ehb upustiti solo ili u kooperativnom multiplayeru za do četiri igrača. Dosadašnji Dungeon Siege naslovi ostali su na glasu kao zabavni ali ne naročito kvalitetni hack-and-slashevi, no za treću igru u seriji upak imamo veća očekivanja je razvija Obsidian Entertainment poznat po Star Wars: Knights of The Old Republic 2, Neverwinter Nights 2, Alpha Protocolu i Fallout: New Vegasu.

screenshot1_475

Prva epizoda nove Back to The Future igre ugledala je svjetlo dana na PC-u i Macu u prosincu dok će za PS3 biti izdana 15. veljače. Iz Telltale Gamesa također najavljuju kako će daljnje epizode izlaziti u razmacima od mjesec dana nakon toga za obje platforme. Ova avantura vremenski je smještena šest mjeseci nakon događaja iz filma Back to The Future 3 a glas liku Doc Browna posuđuje Christopher Lloyd koji ga je glumio u filmovima.

screenshot1_475

I za kraj, iz THQ-a su na svojoj konferenciji za investitore izjavili kako će Warhammer 40,000: Dark Millenium Online izaći tijekom THQ-ove 2013. fiskalne godine. THQ-ova 2013. fisklana godina traje od travnja 2012. do ožujka 2013. stoga je to vremenski raspon u kojemu možemo očekivati ovaj Warhammer 40K MMO.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona