goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Adventures Dark and Deep Bestiary kickstarter

Autor: Exxar

playersmanualOtvorena je Kickstarter kampanja za Adventures Dark and Deep Bestiary, treći core rulebook vizije autora Josepha Blocha o tome kako bi izgledala druga edicija D&D-a da je Gary Gygax ostao u TSR-u.

Kako smo već pisali, Adventures Dark and Deep je Blochova vizija o tome kako bi se originalni Dungeons & Dragons razvijali da Gygax nije napustio TSR 1985. već da je ostao raditi na igri. Bestiary je posljednji od tri core rulebooka, a po najnovijim informacijama bi ipak trebao biti spreman tek početkom/sredinom iduće godine, umjesto krajem ove kako se do sada najavljivalo. 

Kako bilo da bilo, Adventures Dark and Deep bestiary sadržavat će čak 900 monstera a o kickstarteru ovisi koliko od njih će biti ilustrirano. Naime, početni cilj kickstartera od 1500 američkih dolara pokriva profesionalno uređivanje knjige te naslovnu ilustraciju, bez ilustracija u unutrašnjosti knjige. Za svakih 25 dolara iznad tog cilja, biti će ilustriran jedan monster, pa će tako ako se skupi 24000 dolara biti ilustrirano svih 900. Kickstarter traje do 2. lipnja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona