godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

SJG izdanja za lipanj

Autor: Exxar

castellan boxSteve Jackson Games najavili su postavu svojih izdanja koja će svjetlo dana ugledati u lipnju, predvođena dugo najavljivanim Castellanom.

Castellan je igra u kojoj dva igrača pozicioniranjem bedema i tornjeva grade zidine dvorca, a cilj je formirati što više zatvorenih sekcija te ih prisvojiti postavljanjem zamka. Pobjeđuje onaj igrač koji na kraju partije (kada su svi dijelovi iskorišteni) ima više bodova - a što više tornjeva ima u sekciji oko zamka, to se više dobiva bodova. Kako ipak ne bi bilo skroz jednostavno, elementi koje igrač može iskoristiti tijekom poteza diktirani su kartama koje izvuče, no oba igrača imaju iste špilove pa se nadmudrivanje osim na iskorištavanju tuđeg truda svodi i na taktiziranje što odigrati kada. Postoje dva seta igre koji se razlikuju jedino u bojama (crveno/plavi i zeleno/žuti) te ih može kombinirati kako bi odjednom mogla igrati i do četiri igrača. Prodajna cijena biti će oko 35 američkih dolara.

holiday surpriseTijekom godina Steve Jackson Games izdali su nekoliko Munchkin boostera s blagdanskom tematikom, a Munchkin Holiday Surprise ih objedinjuje na jednom mjestu. Ovaj set sadrži 68 karata od kojih su četiri potpuno nove, stvorene upravo za ovu priliku, a tu je i par božićnih Munchkin kocaka te blagdanski Munchkin Kill-O-Meter za praćenje svih onih silnih bonusa u fajtu. Sve to za oko 20 američkih dolara.

score padI na kraju, tu je Zombie Dice Score Pad. Ovaj blokić sadrži 50 listova od kojih je svaki dovoljan za bilježenje bodova u partiji Zombie Dicea za do šest igrača. Za više igrača, iskoristite više listova odjednom. Cijena? Prava sitnica, cijela tri i pol dolara, a također je praktičan te taman stane u čašu u koju je igra upakirana.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona