godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Mummy: The Curse u prodaji

Autor: Exxar

corebookWhite Wolf/Onyx Path Publishing u prodaju su pustili PDF verziju prvog novog World of Darkness RPG-a u četiri godine - Mummy: The Curse.

Ako ne pratite novosti vezane uz White Wolf možda ste primijetili kako su, nakon nWoD booma, zadnjih godina poprilično utihnuli te da im je zadnja WoD igra izašla 2009. (Geist: The Sin Eaters). Razlog tome je što se većina osoblja prebacila na razvoj World of Darkness MMO-a u CCP-ovoj (EVE Online) režiji, a nije pomoglo ni to što se CCP koji je također vlasnik White Wolfa 2011. našao u situaciji kada nisu imali resursa za nastavak razvoja društvenih igara. Zato je prošle godine osnovan Onyx Path Publishing koji pod licencom nastavlja izdavati White Wolfove pen and paper RPG-ove.

Uglavnom, Mummy: The Curse, kickstartana reinkarnacija Mummy: The Resurrectiona (reinkarnacija uskrsnuća, he he) iz starog WoD-a sada je konačno pred nama. Barem u PDF verziji, jer za tiskanu verziju vrše se posljednje pripreme. Kao i kod ostalih nWoD igara, nova Mummy je u svojoj osnovi tematski ista kao i stara (igraju se mumije, jelte), samo što se konkretni detalji razlikuju. I može biti vaša za 20 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona