godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Pathfinder Module: Broken Chains

Autor: Exxar

broken chainsPaizo su u prodaju pustili novi modul za Pathfinder: Broken Chains.

Broken Chains je "istražiteljski dungeon crawl" smješten u Katapesh, trgovačku metropolu izgrađenu na znoju i suzama robova. Igrači su u potrazi za nestalom pripadnicom Eagle Knightova, Andoranškim redom koji se bori protiv robovlasništva. Istražujući podzemlje Katapesha likovi će otkriti da se ne radi samo o razbijanju robovlasničkog pothvata već da se nešto mnogo zlokobnije nalazi u pozadini. Među ostalim, u ovom modulu nalazi se i writeup novog demona, pa nekako nije teško pogoditi o čemu se radi :D

Broken Chains avantura je za party likova šestog levela, a osim mogućnosti njene integracije u vaše vlastite kampanje, jedna sekcija posvećena je njenom uključivanju u Legacy of Fire adventure path.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona