kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Adventures Dark and Deep novosti

Autor: Exxar

playersmanualJoseph Bloch objavio je na svojem blogu planove za financiranje i izdavanje Game Masters Toolkita  i Bestiarya za svoj Adventures Dark and Deep RPG.

Adventures Dark and Deep je Blochova vizija o tome kako bi se originalni Dungeons & Dragons razvijali da Gygax nije napustio TSR sada već davne 1985. Prošle godine izdan je A Curious Volume of Forgotten Lore, dodatak iskoristiv sa bilo kojim D&D retro-klonom, pa čak i sa samim ranim edicijama D&D-a. On je donio nove klase te ostale opcije i pravila inspirirana Gygaxovim radom odnosno smjerom u kojem je vodio D&D prije nego li je napustio TSR. No, originalna ideja je bila da Adventures Dark and Deep bude samostojeća igra, i to se upravo počelo realizirati. Nedavno je u prodaju kao PDF pušten Adventures Dark and Deep Players manual, dok je rad na Game Masters Toolkitu i Bestiaryu u tijeku.

Za razliku od Players manuala, Game Masters Toolkit neće biti kickstartan jer su sva sredstva već osigurana. Ilustracije upravo počinju pristizati od autora a uređivanje knjige je oko 50% gotovo. Za sada je izgledno kako će ona biti izdana tijekom svibnja.

Što se pak Bestiarya tiče, on će ipak biti kickstartan, no primarno zbog ilustracija. Naime, sadržavati će čak 896 različitih monstera, kako starih klasika tako i potpuno novih kreacija. Kada kickstarter bude započet, tekst će već biti gotov, a ovisno o tome koliko se novaca skupi iznad inicijalnog cilja (koji će biti dovoljan za naslovnicu, uređivanje, prijelom i pokoju unutarnju ilustraciju), toliko će i monstera biti ilustrirano. Bestiary će vjerojatno biti izdan krajem godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona