godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Relic u prodaji

Autor: Exxar

relicFantasy Flight Games u prodaju su pustili Relic, igru na ploči smještenu u Warhammer 40,000 univerzum a baziranu na Talisman pravilima.

Warp rift otvorio se u blizini Antian sektora te su pod njenim utjecajem sile Kaosa počele harati. Kako bi sektor bio spašen od sigurne propasti, ljudski Imperij je beskrajnom benevolencijom i mudrošću svog Cara, blažen bio, poslao svoje agente na prvu liniju obrane: svemirskog marinca, inkvizitora, komesara, rogue tradera i druge. Oni će svojom vještinom, vjerom u Cara te obilatom pomoći raznovrsnog naoružanja i svetih relikvija izgnati pale snage Kaosa te održati dominaciju i čistoću ljudske rase.

Ovako nekako glasi uvod u Relic, najnoviji boardgame iz Fantasy Flight Games. Postavlja se pitanje zašto jednostavno nije mobilizirana puna sila Ordo Malleusa, pokojeg chaptera Svemirskih marinaca te Imperijalne garde, no tada vjerojatno ne bi bilo štofa za jednu ovakvu igru već bi stvar pala u domenu Warhammer 40K igre minijaturama. Tako pred sobom imamo varijaciju Talismana sa svima omiljenim turobnim protagonistima koji se ovaj put suprostavljaju Kaosu ali i neizbježnoj kolekciji mrskih xenosa. Da ne bi bilo pre uniformno, jel.

prototype spreadU svojoj suštini, Relic je (uglavnom) kooperativna igra za dva do četiri igrača koja im na raspolaganje nudi deset različitih likova uz nezaobilazne mogućnosti napredovanja i tamanjenje protivnika. Prosječna partija traje oko dva i pol sata, a poput ostalih igara iz FFG-a i ova je bogato opremljena. Prodajna cijena je oko 60 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona