kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Munchkin Zombies 2 i ostalo

Autor: Klosharr

zombies2Početak mjeseca donio nam je nekoliko novosti iz Steve Jackson Gamesa vezanih uz Munchkin liniju.

Munchkin Zombies 2: Armed and Dangerous je ekspanzija za Munchkin Zombies sa 112 novih karata za lakše (ili teže, kako se uzme) dostizanje pobjede. Hoće li vaš Mojo biti dovoljno jak da se nosi sa ovim izazovom? Samo je jedan način da saznate... Prodajna cijena Armed and Dangerousa je oko 20 američkih dolara.

 

 

conanboosterMunchkin Conan the Barbarian je dodatak baziran na novom filmu o Conanu koji u igru uključuje stvari i protivnike poput Sword of Corin, Barbarian Booties te neizbježnog Khalara Zyma. Nemojte da vas tematika zavara – iako Munchkin Conan odmah asocira na originalni fantasy Munchkin, zapravo je namijenjen korištenju uz bilo koju inkarnaciju Munchkina. Conan u svemiru? Sada je i to moguće. Prodajna cijena ove booster ekspanzije je oko 6 dolara.

+6 Bag o' Munchkin Level Counters je dodatak za bilo koji Munchkin koji sadrži 6 countera za praćenje levela lika, svaki sa svojom jedinstvenom ilustracijom i settingom. Kao i uvijek kod specijalnih dodataka za Munchkin, postoji kvaka – igrač čiji counter se poklapa sa setom Munchkina sa kojim igrate (ili jednim od setova s kojima igrate) igru započinje na levelu 2! Prije početka, igrači kockom odlučuju kojim redoslijedom će birati countere. Prodajna cijena je oko 10 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona