gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

Munchkin Zombies i novi Munchkin boosteri

munchkin_zombies_150Ekipa iz Steve Jackson Gamesa definitivno ne prestaje sa zanimljivim vijestima; za 2011. je najavljeno nekoliko noviteta iz Munchkin serijala, uključujući i Munchkin Zombies koji bi po zadnjim informacijama trebao izaći u svibnju!

Famozni slogan koji nas prati još iz prvog Munchkina "Kill the monsters! Steal their treasure! Stab your buddy!" će u ovom slučaju vjerojatno biti preokrenut, pošto će igrači prema najavi igrati zombije koji se bore protiv podmuklih ljudi koji im ne daju jesti mozgove. "Kill the living! Eat their brainz! Bite your buddy!" Što može biti bolje? Imamo par ideja, jer tu zabavi nije kraj.

munchkinomikon_150Također su najavljena i dva paketa karata koje će zasigurno zanimati sve sadašnje i buduće Munchkine. Munchkinomicon i Munchkin Monster Enhancers su dva paketa, svaki sa 15-ak karata koje su tu da zapapre svaku partiju.

Munchkinomicon donosi zbirku karata s posebno uvrnutim čarolijama, koje će vjerojatno biti inspirirane svima dobro znanim Cthulhu mythosom od H.P. Lovecrafta, dok Munchkin Monster Enhancers donose dodatke za čudovišta za one igrače kojima je Munchkin postao prelagan. Čak i munchkin_monster_enhancers_150takvi Super-Munchkini će naići na nove izazove u staroj igri uz ovakav dodatak. I kao „braaaaainz“ na kraju, do kraja 2011 godine je najavljen izlazak Munchkin Zombies 2! U svakom slučaju, čeka nas zanimljiva godina puna nemrtvih zombija, mozgova, otkačenih čarolija, nabrijanih čudovišta i još nabrijanijih igrača.


Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona