kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Novi Steve Jackson Games dodaci

Autor: Exxar

sjgU proteklih mjesec dana Steve Jackson Games izdali su nekoliko dodataka za svoje igre od kojih su neki već dostupni u trgovinama, dok će neki to biti narednih dana: Illuminati: Mutual Assured Distraction, Munchkin Quest: Portal Kombat, Frag Gold Edition: FTW, Munchkin: Go Up A Level i Munchkin: Santa's Revenge.

illuminati_mad_150Illuminati: Mutual Assured Distraction ekspanzija je za kartašku igru zavjera i manipulacije svjetskim poretkom Illuminati. Uvodi 18 novih karata koje su se već pojavile u sada već ugašenom CCG-u Illuminati: New World Order, a koje primjenjuju posebne efekte u igru koji vrijede za sve igrače. Prodajna cijena je oko sedam američkih dolara.

Portal Kombat je dodatak za Munchkin Quest koji donosi 18 portala-prolaza za povezivanje prostorija u dungeonu te 10 karata koje zajedno s portalima omogućuju brzo kretanje s jednog kraja ploče na drugi, i naravno sveopći kaos. Prodajna cijena je oko 10 američkih dolara.

FTW je prva ekspanzija za Frag Gold Edition. Unosi obilje novosti u osnovnu igru: novu dvostranu ploču za igranje koja se može spojiti sa onom iz Fraga, nova oružja, eksplozivne bačve, vrata koja se otvaraju pucanjem na prekidače, nove načine igre poput Last Man Standing itd. Prodajna cijena je oko 30 američkih dolara, a povodom izlaska cijena Frag Gold Editiona spuštena je na 35 dolara.

munchkin_gual_150O Go Up A Levelu smo već pisali - radi se o setu koji sadrži nove verzije svih karata koje su izmijenjene izlaskom 19. printinga Munchkina ranije ove godine, te naravno revidirana pravila. Set je namijenjen onima koji već posjeduju stare verzije Munchkina i njegovih ekspanzija, te nije potreban onima koji su već nabavili 19. printing. Prodajna cijena je oko 12 američkih dolara.

I na kraju, Santa's Revenge je "nastavak" Waiting for Santa, mini-ekspanzije za Munchkin izdane povodom prošlogodišnjeg Božića. Djed Mraz zapamtio je prošlogodišnje nepodopštine pa je ovaj puta došao na naplatu, pa tako Santa's Revenge kao i ostale booster ekspanzije za Munchkin sadrže 15 novih karata. Napominjemo da se ne radi o randomiziranim boosterima kao što je to slučak kod TCG-ova, već svaki Santa's Revenge booster sadrži iste karte.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona