kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Svibanjska izdanja iz Steve Jackson Games

Autor: Exxar

sjg.gifSteve Jackson Games protekli su mjesec u prodaju pustili dva dice gamea, dvije Munchkin booster ekspanzije i dva PDF naslova za GURPS: Cthulhu Dice i Zombie Dice, Munchkin Fairy Dust i Munchkin Waiting for Santa te GURPS Psis i Pyramid #3/19: Tools of the Trade - Clerics.

cthulhu_dice_150.jpgCthulhu i Zombie Dice su slične, ali ipak dovoljno različite igre sa kockom. U Cthulhu Diceu igrači su kultisti koji se bore za svoj vlastiti zdrav razum, pritom ga po mogućnosti kradući od protivnika. Igra se pomoću velike kocke s 12 strana koju igrači naizmjenično bacaju. Pobjeđuje igrač koji zadnji ostane s dozom normalnosti, a ako svi polude, pobjeđuje Cthulhu! zombie_dice_150.jpgZombie Dice se pak igra s 13 kockica koje predstavljaju žrtve, a igrači su naravno zombiji koji im žele pojesti mozak i ostale unutarnje organe. No treba biti oprezan jer što se više žrtava napada odjednom, veća je šansa da će neka od njih potegnuti sačmaricu i srediti zombija. Obje igre su vrlo brze te partija može biti gotova za desetak minuta, a dok je broj igrača za Zombie Dice teoretski neograničen, u Cthulhu Diceu je ipak ograničen na šest. Prodajna cijena Cthulhu Dicea je oko 5 američkih dolara, a Zombie Dicea oko 13.

munchkin_fairy_dust_150.jpgFairy Dust i Waiting for Santa reprintovi su booster mini-ekspanzija za Munchkin koje su originalno izdane prošle godine prekrivene sjajnom folijom, ali su povučene iz prodaje jer je folija uzrokovala savijanje karata. Ovaj su puta otisnute bez folije, a svi oni kojima je savijanje smetalo mogli su (i još uvijek mogu) dobiti zamjenu iz ovog reprinta. Obje ekspanzije sadrže po 15 novih karata za Munchkin, a da ne bi bilo zabune, svi boosteri pojedine ekspanzije sadrže iste karte (ne radi se o CCG ediciji Munchkina). Prodajna cijena je oko 4 američka dolara.

gurps_psis_150.jpgGURPS Psis je ekskluzivno PDF dodatak za GURPS, a nastavlja se na GURPS Psionic Powers. Dok je Psionic Powers više bio priručnik za konstrukciju psioničkih moći, Psis donosi puno više gotovih blokova za izradu likova sa psioničkim sposobnostima. Tako su tu fleksibilni psionički templatei za likove, preko sto setova psioničkih sposobnosti, perkova, skillova i tehnika, savjeti za igranje psionika itd. Prodajna cijena ovog dodatka na 35 stranica jest 8 američkih dolara.

pyramid_3_19_150.jpgI na kraju, Pyramid #3/19: Tools of the Trade - Clerics najnoviji je broj mjesečnog SJG časopisa za GURPS. Tema ovog broja su clerici i njihovi alati - od svetih moći za fantasy igre, preko mističnih artefakata, do opisa tehnika onih koji u stvarnom svijetu tvrde da stupaju u kontakt sa spiritualnim. Prodajna cijena je 8 američkih dolara.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona