kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Novosti iz Steve Jackson Gamesa

Autor: Exxar

sjg.gifSteve Jackson Games ovaj su mjesec izdali dva PDF naslova te su najavili novi dodatak za Munchkin koji bi trebao biti pušten u prodaju u lipnju. Radi se o GURPS Dungeon Fantasy 10: Taverns i Pyramid #3/17: Modern Exploration te Munchkin Marked For Death.

gurps_df10_taverns_150.jpgGURPS Dungeon Fantasy 10: Taverns najnoviji je izdanak popularnog serijala Dungeon Fantasy . Podsjećamo, ova linija dodataka žanrovski je fokusirana na klasične dungeon crawl avanture. A kako su krčme centralan element u takvim (pa i mnogim drugim) avanturama, dodatak koji se njima bavi više je nego dobrodošao. Dungeon Fantasy 10: Taverns na 33 stranice donosi obilje gotovog materijala vezanog uz krčme kako bi si GM-ovi uštedili vremena za pripremu. Tu su opisi života u krčmi i raznih posjetitelja, templatei za krčmare, pravila i savjeti za tučnjave i drugo. Detaljno su opisane četiri krčme, spremne za upotrebu u avanturama. Prodajna cijena ovog PDF dodatka je 8 američkih dolara.

pyramid_3_17.jpgPyramid je časopis iz SJG koj se trenutno nalazi u svojoj trećoj inkarnaciji, te izlazi jednom mjesečno u PDF obliku. Svaki broj prati određenu temu te donosi odgovarajuće članke za GURPS, iako se većina njih može iskoristiti i u drugim RPG-ovima. Ovaj mjesec tema je Modern Exploration, a članci variraju od onih o filmskim avanturistima poput Indiane Jonesa do onih o stvarnim arheolozima i njihovim metodama. Prodajna cijena je 8 američkih dolara.

munchkin_marked_for_death_150.jpgI na kraju, Munchkin Marked For Death jest booster set za Munchkin najavljen za lipanj. Ako su vam boosteri novi pojam u kontekstu Munchkina, onda ste propustili prošlogodišnje Waiting for Santa i Fairy Dust. Radi se o mini-ekspanzijama od 15 karata (ne morate se brinuti, o randomiziranim kartama u boosterima à la CCG nema ni govora), a Marked For Death za razliku od njih sadrži 19 karata. Među njima su Anvil, Recalculate Your XP, Soap Golem i druge. Prodajna cijena je svega 5 američkih dolara.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona