Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

250000 postova na Eydisu

Autor: Exxar

clanak.jpg Poštovani posjetitelji, čast i zadovoljstvo nam je obavijestiti vas kako je danas na Eydisu, našem forumu, napisan jubilarni 250000. post. Ukoliko već ne posjećujete Eydis, svakako nam se pridružite! Osim što možete naći mnoštvo zanimljivih i korisnih informacija o fantasyju i sf-u, Eydis je veliko mjesto za druženje članova svih dobi, sa mnogim zanimljivim raspravama o fantasyu i sf-u.

Eydis je trenutno jedan od najvećih domaćih fantasy i sf foruma sa preko 800 registriranih članova. Kako biste se prijavili na Eydis potrebno je kliknuti na njegovo ime ili na ovu adresu: http://eydis.fantasy-hr.com.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona