Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi članci na portalu

Autor: Exxar

clanak.jpgOd danas čak četiri nova članaka krase povijesnu sekciju Fantasy-HR portala! Prvi od njih donosi kratak portret Skadi, nordijske božice zime i planinara.

U drugome možete saznati neke informacije o divovima iz mitova i legendi te pročitati sažetak pokoje priče o njima, ali i o junacima koji su se borili protiv njih.

Treći se bavi uvodom u heraldiku, znanosti o grbovima, a uskoro možete očekivati i njegov nastavak, koji će se baviti heraldikom u Hrvatskoj.

Četvrti članak je zapravo putopis, a vodi vas u dubine poljskog rudnika soli Wieliczka. Ukoliko ćete ikada biti u okolici Krakowa, svakako posjetite ovaj rudnik!

 
A osim toga, u kategoriji Live action roleplay možete pročitati osvrt na povijest svjetskog LARPa. Donosimo vam pregled povijesti razvoja i širenja LARPa u svijetu od njegovih najranijh dana preko ekranizacija, pa sve do masovnih događaja kojima svi oduvijek teže.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona