Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Memorabilia - dobra stara vremena

Autor: ns1

bananaman.jpgNije strogo fantasy ili SF, ali je toliko drago da smo to morali podijeliti s vama. Surfanjem smo naišli na jednu stranicu, odnosno blog, na kojemu se nalaze informacije o mnogim starim crtićima i serijama, njihove povijesti i ostalo. Sjećate li se Blufonaca, Danka Bananka, Dar Mar Holmes, Cipelići, legendarnih žaba Pončo i Toro, Eustahija.... Dobri stari crtići, a nalaze se na http://memorabilia.blog.hr.

Posjetite i uživajte u dobrim starim vremenima...

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona