Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljeni Honour The Chapter i The Soul Reaver

Autor: Exxar

honour_the_chapterFantasy Flight Games najavili su dva nova naslova za svoje Warhammer 40000 Roleplay igre: Honour The Chapter za Deathwatch i The Soul Reaver za Rogue Trader.

Core Deathwatch rulebook i First Founding detaljno su opisali sve Space Marine Chaptere koji su naslijedili originalne Legije, a Honour The Chapter donosi informacije o mnoštvu manje poznatih, o onima koje su osnovane kasnije. Glavninu sadržaja zauzimaju nove opcije za stvaranje likova, no tu su naravno i savjeti za Game Mastere, poglavito oni o tome kako urediti da likovi iz toliko različitih Chaptera zajedno funkcioniraju kao jedinica u sklopu Deathwatcha.

soul_reaverThe Soul Reaver nova je pak trodijelna avantura za Rogue Trader, a igrače će smjestiti u srce Dark Eldarške civilizacije Koronus Expansea. Konkretno, njihovi likovi pokušati će oteti prastari, iznimno moćan svemirski brod iz srca grada Dark Eldara unutar webwaya. Osim što preživljavanje među Dark Eldarima nije lako samo po sebi, dodatne prepreke predstavljati će i njihovih nekoliko sukobljenih strana između čijih će se makinacija igrači morati provući. No možda najzanimljiviji dio biti će Dark Eldar Kabalite Warrior Career Path, punokrvna karijera koja će igračima WH40KRP-a po prvi puta omogućiti igranje Dark Eldara.

Oba ova naslova najavljena su za kraj prve polovice godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona