jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Počinje Igra prijestolja VII. sezona

Autor: ns1

 got vii Sedma sezona serijala Igra prijestolja počet će s prikazivanjem u istom terminu kada i u SAD na HBO-u 17. srpnja u noći između nedjelje i ponedjeljka u 03:00 po lokalnom vremenu. Međutim, prva epizoda sedme sezone bit će dostupna od jutarnjih sati ekskluzivno na HBO GO usluzi i tijekom dana na HBO On Demand, a ponovno prikazivanje na HBO kanalu je predviđeno istog dana u 20:00 sati.

U novoj sezoni čeka nas uzbudljivi početak jer Daenerys Targaryen je zaplovila sa svojom vojskom prema Westerosu. Jon Snow je postao Kralj na sjeveru, a Cersei Lannister je preuzela Željezno prijestolje. Dok se nova savezništva stvaraju vojska mrtvih maršira prema zidu prijeteći kako će poharati sve.

U rujnu 2016. IGRA PRIJESTOLJA osvojila je 12 nagrada Emmy®, najviše od svih serija, uključujući nagrade za: Najbolju dramsku seriju, Najbolju režiju dramske serije (Miguel Sapochnik) te Najbolji scenarij za dramsku seriju (David Benioff i D. B. Weiss).
U rujnu 2015. serija je također osvojila 12 nagrada Emmy® te je postavila rekord za serije u godinu dana, ali je osvojila i četiri nagrade Emmy® u kolovozu 2014., dvije nagrade Emmy® u rujnu 2013., šest nagrada Emmy® u rujnu 2012. kad je bila izjednačena u broju nagrada te dvije nagrade Emmy® u rujnu 2011.

 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona