goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

The Desolation of Smaug trailer otkriva puno!

Autor: Belmorn

Objavljen je trailer za srednji dio The Hobbit trilogije pod nazivom The Desolation of Smaug.

Bilbo i patuljci nastavljaju put prema Ereboru, a na svojem putu prolaze kroz vilenjačku šumu Mirkwood kojom vlada Thranduil (Lee Pace), a među njegovim podanicima se pojavljuje i Legolas (Orlando Bloom). Nova lica su kapetanica vilenjačke straže Tauriel (Evangeline Lilly), mjenjokožac Beorn (Mikael Persbrandt) koji poprima oblik medvjeda i ljudski strijelac Bard (Luke Ewans) iz jezerne pokraine Esgaroth.

Trailer prikazuje puno vratolomija, specijalnih efekata i akcije, ali i prvu pravu pojavu Smauga (Benedict Cumberbatch), zmaja koji je oteo patuljačku domovinu i zlato koje joj pripada. Film se u kinima očekuje 13. prosinca ove godine, a finalni dio trilogije iduće godine u isto vrijeme.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona