jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Thor: The Dark World trailer

Autor: Belmorn

Thor-Dark-World-OfficialThor se vraća na Zemlju u novoj avanturi kako bi obranio Devet Svjetova od tamne prijetnje starije od Asgarda.

Tamni vilenjaci vođeni Malekithom (Christopher Eccleston) planiraju vratiti Svjetove u tamu, pa se Thor (Chris Hemsworth) spušta na Zemlju po svoju voljenu Jane Foster (Natalie Portman) i vodi ju na Asgard. Trailer nam naslućuje ljubomorne poglede Sif (Jaimie Alexander) koja Thora želi za sebe...

Prvi Thor film je pažljivo gradio obiteljske odnose između Odina (Anthony Hopkins) i njegova dva sina, a publika mu je zamjerala nedostatak akcije. Postavljanje obiteljske dinamike se dugoročno isplatilo a strpljivi obožavatelji će ponovno vidjeti Thora i Lokija (Tom Hiddleston) rame uz rame krajem ove godine. Redatelj Alan Taylor nije imao pretjerano zapaženog filmskog iskustva, ali ga zato povezujemo s režijom pojedinih epizoda serija poput Game of Thrones, Lost, Mad Men i Rome.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona