goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Star Trek Into Darkness međunarodni trailer

Autor: Belmorn

Star-Trek-Into-Darkness-InternationalMeđunarodni trailer za Star Trek Into Darkness nam otkriva još više akcije i novih scena u kojima saznajemo zašto Kirk i posada hvataju odmetnika Johna Harrisona.

Motiv filma je očito osveta, dijelom ona koju nadmoćni terorist Harrison (Benedict Cumberbatch) vrši nad zapovjednicima Zvjezdane flote, a dijelom i Kirkova tvrdoglava potjera za krivcem. Redatelj J. J. Abrams namjerno je tajio identitet Cumberbatchovog lika, kako bi publika i likovi istovremeno otkrili o kome je riječ. Time je naravno, stvorio veliko komešanje po internetu, a većina je teorija bila naklonjena ideji da je on suvremenija inačica Khana. Glumac Karl Urban kasnije je dodatno zakomplicirao stvari kad je "procurio" da se radi o Gary Mitchellu, manje poznatom liku iz originalne serije.

Abrams je u ovom traileru pokazao i ljubav prema Star Wars franšizi, u koju se uključio na Spielbergov nagovor. Riječ je o sceni gdje se shuttle jedva provlači kroz tjesnac, a koja nas je jako podsjetila na Lukeov put do srži Zvijezde smrti i bijeg Millenium Falcona iz usta divovskog svemirskog crva.

Uostalom, pogledajte foršpan, film je u kinima već za 2 mjeseca.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona