jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Daniel Radcliffe s rogovima

Autor: Belmorn

radcliffe-horns-shortObjavljena je prva fotografija Daniela Radcliffea iz nadolazećeg filma Horns koja ga prikazuje s naslovnim rogovima.

Prema romanu Joe Hilla (strip Locke & Key), Horns je priča o mladiću optuženom za silovanje i ubojstvo vlastite djevojke. Jednog mu dana izrastaju rogovi koji daju moć da mu ljudi priznaju svoje grijehe. Koristeći tu moć da otkrije stvarnog ubojicu i skine sumnju sa sebe, mladić polako ponire pod pritiskom moći i korupcije.

Film režira francuz Alexandre Aja, poznat po horrorima poput The Hills Have Eyes, Mirrors i Piranha 3D. Ostatak glumačke postave uključuje Juno Temple, James Remar, Max Minghella i Keli Garner. Hoće li Horns biti mračno ostvarenje ili šund-horror otkrit ćemo negdje u 2013. kad film izađe u kinima.

radcliffe-horns

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona