godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Palac gore za filmove!

Pozdrav! Ovaj dodatak recenzijama zamišljen je kao simbolička sugestija i nije ekvivalent ocjenama. Uveden je kako bi se čitatelju olakšala procjena recenzenta, naročito kod naslova s isprepletenim pozitivnim i negativnim stranama. Stoga, kada ugledate jedan od sljedećih simbola, Vi već znate na što se misli, a oni predstavljaju:

 

G1G1G1- Pomicatelj granice žanra, djelo s minimalnim nedostacima i sadržajem koji nudi bogatu misaonost, izuzetnu zabavu ili oboje u idealnom omjeru.

G1G1Gg1- Kvalitetno djelo iz mnogih perspektiva, ono je stabilne egzekucije, lako inspirirajuće ili kultno, koje neka specifična manjkavost sadržaja ili forme zakida za sam vrh.

G1Gg1Gg1- Pitko djelo većinom pozitivnih karakteristika. Kao popcorn flick ili manji kult, ono zabavlja, možda u sebi sadrži zanimljivosti ili neočekivano dobar element i odskače od inteligencije panja.

R1Rg1Rg1- Pitko djelo većinom negativnih karakteristika, poput članaka u Cosmopolitan časopisu – zlo Vam je od same pomisli na njih, ali u datom trenutku nemate baš nikakvog pametnijeg posla. 

R1R1Rg1- Žalostan splet najgorega nekako se sretno provukao kroz proces odobravanja na udes nesretnika nesvjesnih u što su se upustili. Dva palca dolje kao apel na spašavanje dostojanstva, ali samo zato jer još uvijek nije potpuno ruglo, jer se nakon potpunog isključenja uma još uvijek može preživjeti. Naročito kad ste već sve Cosmo članke pročitali, a tijelo žudi za dnevnom dozom smeća.

R1R1R1- Želite osobu pitati za mišljenje, a ona vam već unaprijed maše rukama, unezvijerena lica, padajući na koljena. Očigledno, nakon ovakvog rada može se samo plakati od jada i pitati se čemu, nadajući se kako osoba neće od vas tražiti objašnjenje. Ono nije dostojno niti statusa kulta, te je općenito vrst filma gdje su tri palca dolje premalo palčeva uopće.

 

Ovaj dodatak recenzijama zamišljen je kao simbolička sugestija i nije ekvivalent ocjenama, no jednako kao i ocjene, ne gleda dva različita filma prema istim kriterijima, iako se izražava istim simbolima.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona