xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Marvelove filmske novosti

Autor: Belmorn

jack-wolverine-movie-costumePročitajte nekoliko kratkih vijesti i novosti oko raznih Marvelovih filmova, uključujući Wolverinea i Avengerse 2.

Hugh Jackman, koji je na setu The Wolverinea fotografiran u dlakavijem izadnju, komentirao je da se film namjerno ne zove "Wolverine 2" jer je riječ o samostojećoj priči. Dodao je da priča neće biti pretrpana mutantima te da će radnja biti više usmjerena na likovima nego na akciji. Dio radnje je (kao što znate) smješten u japanskim logorima tijekom Drugog svjetskog rata, a film izlazi u kinima iduće godine.

Joss Whedon je nakon uspjeha Avengersa utvrdio svoj status u Marvelu pa osim što režira i piše scenarij za "Avengerse 2" (izlaze 2015. godine), pomaže i na jednom TV projektu. Za sada nije otkriveno o kojem se super-junaku radi, ali vjerojatno nije vezano za del Torovu "The Incredible Hulk" seriju. Možda je riječ o Luke Cageu ili Iron Fistu, čiji se filmovi dugo spominju, ali nikad ne kreću u ozbiljniju produkciju?

Guillermo del Toro je spreman za Hulk seriju, napokon je pronašao scenarista koji mu se sviđa i čeka da mu se oslobodi termin kako bi počeli zajedno raditi na seriji. Za sada se čini da je Mark Ruffalo i dalje angažiran za ulogu Bruce Bannera/Hulka, a osim serije očekuje se i "The Incredible Hulk 2" film. Del Toro bi se osim Hulka mogao prihvatiti i Dr. Strange filma, čiji scenarij predugo skuplja prašinu.

Paralelno s ova tri projekta Marvel radi i na šačici drugih filmova, a više o njihovom statusu možete pogledati u starijoj vijesti.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona