godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Marvelove filmske novosti

Autor: Belmorn

jack-wolverine-movie-costumePročitajte nekoliko kratkih vijesti i novosti oko raznih Marvelovih filmova, uključujući Wolverinea i Avengerse 2.

Hugh Jackman, koji je na setu The Wolverinea fotografiran u dlakavijem izadnju, komentirao je da se film namjerno ne zove "Wolverine 2" jer je riječ o samostojećoj priči. Dodao je da priča neće biti pretrpana mutantima te da će radnja biti više usmjerena na likovima nego na akciji. Dio radnje je (kao što znate) smješten u japanskim logorima tijekom Drugog svjetskog rata, a film izlazi u kinima iduće godine.

Joss Whedon je nakon uspjeha Avengersa utvrdio svoj status u Marvelu pa osim što režira i piše scenarij za "Avengerse 2" (izlaze 2015. godine), pomaže i na jednom TV projektu. Za sada nije otkriveno o kojem se super-junaku radi, ali vjerojatno nije vezano za del Torovu "The Incredible Hulk" seriju. Možda je riječ o Luke Cageu ili Iron Fistu, čiji se filmovi dugo spominju, ali nikad ne kreću u ozbiljniju produkciju?

Guillermo del Toro je spreman za Hulk seriju, napokon je pronašao scenarista koji mu se sviđa i čeka da mu se oslobodi termin kako bi počeli zajedno raditi na seriji. Za sada se čini da je Mark Ruffalo i dalje angažiran za ulogu Bruce Bannera/Hulka, a osim serije očekuje se i "The Incredible Hulk 2" film. Del Toro bi se osim Hulka mogao prihvatiti i Dr. Strange filma, čiji scenarij predugo skuplja prašinu.

Paralelno s ova tri projekta Marvel radi i na šačici drugih filmova, a više o njihovom statusu možete pogledati u starijoj vijesti.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona