Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Iron Man 3 novosti

Autor: Belmorn

Iron-Man-3-Iron-PatriotNakon uspjeha Avengersa, gotovo svaki junak dobiva novi film. Onaj o kojem se najviše priča je, naravno, Iron Man. Poslije castinga otkriveno je i koji nas zlikovci očekuju u ovom filmu.

Čini se da su brojnim fanovima napokon uslišane želje kad je u pitanju Iron Manov glavni neprijatelj Mandarin. Prema "izvorima sa snimanja" glumit će ga Ben Kingsley koji je ranije bio potvrđen za nepoznatu ulogu u filmu. Njegov Mandarin neće imati čarobno prstenje, nego će više nalikovati na mudrog manipulatora iz sjene, a dio radnje filma snimat će se u Kini.

Izravniju prijetnju Iron Manu će predstavljati Guy Pearce kao genetičar Aldrich Killian iz Extremis serije stripova po kojoj će se film bazirati. Killianova Extremis tehnologija stvorit će kiborge Firepower i Coldblood-7 s kojima će se Tony Stark također morati obračunati.

Hoće li Iron Manu u pomoć priskočiti Iron Patriot, koji je fotografiran na setu? Nakon War Machinea, američka se vojska domogla još jednog jednog oklopa, a čini se da u njega ulazi glumac James Badge Dale poznat iz serije Rubicon.

Iron-Man-3-James-Badge-Dale-in-Iron-Patriot-Amor

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona