Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Priprema se snimanje Wild Cards filma

Autor: Belmorn

wild_cards-fort_freakSyfy filmska kuća je zajedno s Universalom otkupila prava za snimanje igranog filma prema serijalu Wild Cards kojeg uređuje George R. R. Martin.

Riječ je o serijalu romana, odnosno o antologiji u kojoj su sudjelovali autori poput Rogera Zelaznyja, Lewisa Shinera i Carrie Vaughn, čija se radnja odvija u svijetu superjunaka. Prva knjiga nastala je u vrijeme kada su Watchmeni mijenjali pogled na žanr, tako da serijal odiše jednakom atmosferom utemeljenom na realnosti, koju su kasnije imitirali Heroesi i Nolanov Batman serijal.

Serijal ima mnogo likova, kao što uostalom ima i pisaca koji ih pišu, ali im je svijet u kojem se odvija radnja zajednički. New York je pogođen vanzemaljskim virusom, a rijetki koji su ga preživjeli su obdareni nevjerojatnim moćima (Asevi), beskorisnim moćima (Dvojke) ili su samo odvratno mutirani (Jokeri).

Scenarij za film će pisati Melinda Snodgrass, koja je pomogla u stvaranju Wild Cardsa. Martin će biti uključen kao jedan od producenata, a već je izrazio nadanje kako će uspjeh filma polučiti serijom. Najavio je i kako bi jedan od glavnih protagonista filma mogao biti The Sleeper, čovjek koji se svakog jutra budi s novim lice i novom moći. Nadamo se da će ovaj projekt pratiti kvalitetu i uspjeh Game of Thronesa.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona