godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Peter Jackson ipak producira Hobbita

Autor: Belmorn

hobit_bilbo.jpgPeter Jackson i New Line Cinema napokon su se dogovorili oko zarade na prodaji DVD-a Gospodar Prstenova, tako da je pristao producirati Hobbita i njegov nastavak. Snimanje će početi 2009. godine, a na filmovima će se raditi istovremeno, te će vjerojatno imati premijeru 2010. i 2011. godine.

Glumci Ian McKellen i Andy Serkis, koji su odbili raditi na projektu ako u njega nije uključen Peter Jackson, su potvrdili da se ipak vraćaju u uloge Gandalfa i Golluma. Redatelj za filmove još nije poznat, kao ni tko će glumiti mladog Bilba Bagginsa.

Internetom su kružile priče da će Ian Holm, koji je glumio starog Bilba u trilogiji Gospodar Prstenova biti digitalno pomlađen kako bi mogao ponoviti svoju ulogu, ali te su glasine odbačene.

Hoće li Jackson ponoviti uspjeh i opravdati povjerenje fanova, saznat ćemo za nekoliko godina kad filmovi izađu u kinima. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona