xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Peter Jackson ipak producira Hobbita

Autor: Belmorn

hobit_bilbo.jpgPeter Jackson i New Line Cinema napokon su se dogovorili oko zarade na prodaji DVD-a Gospodar Prstenova, tako da je pristao producirati Hobbita i njegov nastavak. Snimanje će početi 2009. godine, a na filmovima će se raditi istovremeno, te će vjerojatno imati premijeru 2010. i 2011. godine.

Glumci Ian McKellen i Andy Serkis, koji su odbili raditi na projektu ako u njega nije uključen Peter Jackson, su potvrdili da se ipak vraćaju u uloge Gandalfa i Golluma. Redatelj za filmove još nije poznat, kao ni tko će glumiti mladog Bilba Bagginsa.

Internetom su kružile priče da će Ian Holm, koji je glumio starog Bilba u trilogiji Gospodar Prstenova biti digitalno pomlađen kako bi mogao ponoviti svoju ulogu, ali te su glasine odbačene.

Hoće li Jackson ponoviti uspjeh i opravdati povjerenje fanova, saznat ćemo za nekoliko godina kad filmovi izađu u kinima. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona