godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Prve fotografije sa seta Hobbita

martin-freeman-is-the-hobbitUz nedavna glumačka pojačanja filmu The Hobbit, u četvrtak smo dobili prve slike sa seta ovih očekivanih filmova. Prve slike prikazuju Martina Freemana u ulozi Bilba Bagginsa, te Iana McKellena, u dobro nam poznatoj ulozi Gandalfa.

Svakodnevno dolaze nove vijesti sa seta Hobbita pa zato pogledajmo koliko toga zapravo znamo.

Peter Jackson opet je primio redateljsku palicu za adaptiranje romana Hobbit. Odlučio je podijeliti radnju u dva filma od kojih prvi izlazi u prosincu sljedeće godine, a drugi navodno godinu nakon toga. Oba filma će biti snimljena u 3D tehnici uz povećani broj kadrova po sekundi što će poboljšati kvalitetu slike i prikazanih vizualnih efekata.

U Hobbitu se pojavljuju neka poznata imena iz trilogije Gospodara prstenova kao na primjer Orlando Bloom u ulozi Legolasa, Elijah Wood u ulozi Froda, Hugo Weaving u ulozi vilenjaka Elronda te već spomenuti Ian McKellen.

Od novih likova i glumaca najavljenih nedavno izdvojimo Stephena Fryja u ulozi Master of the Laketowna, Luke Evansa u ulozi Bard the Bowmana, Evangeline Lilly kao vilenjakinja Tauriel, Barry Humphries kao zli goblin, te Benedict Cumberbatch kao glas Smauga i Necromancera.

Hobbit filmovi će pokrivati putovanje mladog Bilba Bagginsa, 13 patuljaka i Gandalfa. Službeni nazivi filmova su 'The Hobbit: An Unexpected Journey' i 'The Hobbit: There and Back Again'.

Ian-McKellen-as-Gandalf-the-Grey

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona