goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

"Ivica i Marica: Lovci na vještice" dobili glumce

Autor: Belmorn

gemma-artertonAkcijska horror-komedija, inspirirana Grimmovom bajkom o Ivici i Marici ovih je dana dobila potvrdu svoje glumačke postave...

Hansel and Gretel: Witch Hunters zbiva se godinama nakon događaja iz bajke u kojoj su Ivica i Marica gurnuli vješticu u peć. Koncept je jednostavan, odrasli su, nabavili dvocjevke i sad hvataju vještice.

Ulogu Ivice tumači Jeremy Renner (nominiran za Oscara u Naredniku Jamesu), a njegove sestre Gemma Arterton koju smo nedavno imali prilike vidjeti u Princu Perzije i Sudaru Titana. Film režira Norveški redatelj Tommy Wirkola koji se proslavio horror-komedijom Dead Snow u kojem Zombie nacisti napadaju grupu skijaša. Film izlazi krajem godine.

jeremy-renner

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona