Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

"Ivica i Marica: Lovci na vještice" dobili glumce

Autor: Belmorn

gemma-artertonAkcijska horror-komedija, inspirirana Grimmovom bajkom o Ivici i Marici ovih je dana dobila potvrdu svoje glumačke postave...

Hansel and Gretel: Witch Hunters zbiva se godinama nakon događaja iz bajke u kojoj su Ivica i Marica gurnuli vješticu u peć. Koncept je jednostavan, odrasli su, nabavili dvocjevke i sad hvataju vještice.

Ulogu Ivice tumači Jeremy Renner (nominiran za Oscara u Naredniku Jamesu), a njegove sestre Gemma Arterton koju smo nedavno imali prilike vidjeti u Princu Perzije i Sudaru Titana. Film režira Norveški redatelj Tommy Wirkola koji se proslavio horror-komedijom Dead Snow u kojem Zombie nacisti napadaju grupu skijaša. Film izlazi krajem godine.

jeremy-renner

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona